Art & Design

Art & design: Jij bent uniek, jouw business is uniek en dat mag best gezien worden! Jouw bedrijf mag in het oog springen, zéker bij de juiste doelgroep. We ontwerpen een marketing-architecture, een marchitecture voor jouw bedrijf. Wat dat is? Wij houden van synergie, zodat elk marketing kanaal het juiste verhaal vertelt. Elk design vertelt een ander verhaal. Wat is het jouwe?

Van logo design, webdesign en drukwerk, tot het ontwerpen van een hele huisstijl: de Bosses maken alle content graag aantrekkelijk. Voor jou én voor jouw doelgroep. Zo maken we van jouw website een krachtig visitekaartje, met duidelijke taal, een creatief logo en passende content. Wil je deze boodschap ook uitdragen op social media? Geen probleem, we ontwerpen een campagne aan de hand van jouw huisstijl of schieten we foto’s om jouw verhaal kracht bij te zetten. Door een strakke en passende huisstijl ben jij zichtbaar op het web. Laat de wereld jouw wereld zien!

Content Creatie

Spreek jouw doelgroep aan met onze content creatie. Van video, foto’s, e-books, teksten tot drukwerk. Wij bereiken jouw doelgroep met je verhaal.

Branding

Branding is de fundering van je business. Je kunt het zien als de rode draad die leidend is voor alles wat je communiceert met je doelgroep.

KOM IN CONTACT