Daarom Bosswebdesign

 • Één vaste scherpe prijs! 
 • Niet goed? Geld terug!
 • Een vast contactpersoon
 • Ook in het weekend bereikbaar!
 • Een team, alle kennis onder 1 dak

Onze expertise

 • Voor zowel landelijke als regio spelers
 •  Jouw logo in EPS, JPG, PNG en PDF
 • Haarscherp en pixelproof!
 • Realisatie van je nieuwe huisstijl
 • Ook voor bedrukking

Onze werkwijze

 1. Kom in contact
 2. We bespreken je wensen 
 3. Geen concept ? Wij denken met je mee!
 4. Op locatie filmen wij jouw nieuwe video
 5. Onze editor verzorgd montage & afwerking

Bedrijfsvideo

Als we campagnes opzetten doen we dat voor verschillende strategische doeleinden. Voor branding en bereik zijn korte video’s (0:10), gericht op een breed genomen doelgroep, perfect. In het performance gedeelte van jouw campagne zijn langere actiegerichte video’s (0:15), met name gericht op de doelgroepen met de hoogste koopintentie, de bomb!

Hoe bereik je de doelgroep die zelf nog niet eens weet dat zij toe zijn aan de aanschaf van jouw product? Met relevantie! Samen met ons team hebben we op basis van het STP-model (segmentatie, targeting en positie) in kaart gebracht hoe we de doelgroepen het beste kunnen bereiken. En we weten met welke boodschap we dat doen. Binnen de doelgroepen zijn er verschillende persona die allemaal hun eigen beweeg reden hebben om iets te kopen. Door meerdere commercials te maken krijgt iedere latente doelgroep op basis van de juiste targeting (marketingfunnel) de relevante content te zien.

Het resultaat? Een multichannel strategie op Facebook, Instagram en Youtube, met gepersonaliseerde content afgestemd op de doelgroep. Alleen een reclamespot of bedrijfsvideo opnemen? Wees welkom.

Laat de Bosses jou in beeld nemen. Broadcast is Boss! 

Bedrijfsvideo

Gepersonaliseerde video's

Voor de samenstelling van de video’s testen we met de juiste tone of voice. Welke openingsboodschap, motivatie en call to actions werken het beste?  Tijdens onze zoektocht kwamen we op het Line-Hook-Sinker model van Google! Google is eigenaar van Youtube en weet als geen ander hoe ze video content moeten aanbieden.

Tijdens het maken van je bedrijfsvideo bedenken we een aantal openingszinnen. Daarna bedenken welke  beweeg redenen er zijn om je doelgroep te overtuigen. Als afsluiter bedenken we 5 slotboodschappen die je video meer kracht geven. Door deze 3 elementen te combineren maken we tot diverse creatieve combinaties die we vertalen naar leuke video’s. Voor iedere doelgroep, custom intent, in market en life-event maken we video’s. We delen ze in op basis van persoonlijke kenmerken zodat de video relevant is en doelgroep zich voelt aangesproken.

KOM IN CONTACT