Content Creatie

Een goed product of een onmisbare dienst komt pas écht tot zijn recht met ijzersterke content!

Laat jouw verhaal voor zich spreken, maak gebruik van goede teksten, foto’s of video’s. Creatieve concepten en boeiende verhalen. Let’s get this story started! We brengen jouw boodschap over tijdens de customer journey van jouw doelgroep. Content met de ‘wow-factor’ blaast jouw doelgroep van haar sokken! Van korte content voor Social Media tot advertising, en van lange informatieve content voor strategieën, blogs, copywriting en e-books tot vindbare website teksten. Wat maakt de Bosses hierin anders? Let op!

Naast een goed verhaal en kei creatieve content, is de keuze van het medium zeer belangrijk! Daarom werkt ons content-team altijd nauw samen met onze data marketeers. De content Bosses zorgen verder voor effectieve targetting via marketing en sales kanalen. We weten met de juiste boodschap, relevantie en ‘tone-of-voice’ perfect de gevoelige snaar van jouw doelgroep te raken. Klinkt als muziek in de oren? We combineren jouw verhaal met onze creativiteit en de juiste technische kennis, om zo effectieve content producties neer te zetten. Video, fotografie, copywriting, infographics, tekst en alle andere content voor jouw merk. Wij zijn Bosses in content!

De Bosses zijn fan van:
Canva  |  Photoshop  |  Later |  Instagram  |  Storytelling  |  Mailchimp

Fotografie

Onderscheidende fotografie is essentieel voor een geweldige merkbeleving. Denk aan sfeerbeelden of product-fotografie. Dit kan op locatie, maar wist je dat de Bosses een eigen fotostudio hebben?

Bedrijfsvideo

Onze cutting edge videos vormen de vetste visuele basis voor jouw advertising, presentaties of bedrijfsvideo! De beste manier om je campagnes en producten mee te promoten. 

Teksten

Creatieve concepten werken we uit tot boeiende verhalen, gericht op jouw doelgroep. Van short teksten voor de socials, ads en copywriting  tot long reads zoals blogs of web teksten, tjokvol S.E.O voor een optimale vindbaarheid.

KOM IN CONTACT