Een design dat met de WOW-factor! Content die converteerd

Een goed verhaal is de basis van geslaagde content.
De foto op je website is het perfecte plaatje

Een goed verhaal is de basis van geslaagde content. Daarvoor is niet alleen de daadwerkelijke content belangrijk, maar ook de keuze van het medium. Ons multidisciplinair contentteam zorgt voor effectieve verspreiding via de juiste kanalen en weet met de juiste boodschap, relevantie en toon ook perfect de gevoelige snaar van jouw doelgroep te raken. Ze combineren hun creativiteit met uiteenlopende skills en de juiste knowhow om effectieve content producties neer te zetten. 

Samen met video, fotografie, infographics kunnen we de juiste snaar bij jouw doelgroep bereiken. We hebben een multidisciplinair team dat met je meedenkt over  alle content binnen jouw digitale domein. De juiste content voor het juiste medium en samen zullen ze door de synergie jouw online domein versterken. Van kleine content campagnes met een goed ingerichte landingspagina tot een geavanceerde campagne voor tientallen producten en of functies.

feestfactory-1-1

Webdesign

Een creatief design met hoge gebruiksvriendelijkheid en een logische customer journey. Bij Bosswebdesign maken we een design voor een webshop of website altijd aan de hand van de data. Zo bekijken wie jouw doelgroep is en wat hun aanspreekt.
logo

Logo design

Of een logo mooi of niet mooi is kun je over twisten. Maar het is wel degelijk meetbaar of een logo goed is! Zo draait alles om herkenbaarheid, je wilt immers dat jouw doelgroep je herkent aan bijvoorbeeld het logo op je bedrijfsauto. Jouw logo is je eerste touchpoint online.

roza

Huisstijl

Dat het verzorgt over komt als alle kanalen zowel offline als online dezelfde huisstijl hebben is geen geheim. Maar het draagt ook direct bij aan de herkenbaarheid en dus ook conversie. Bij Bosswebdesign maken we voor onze opdrachtgevers een mooi brand-book. 

copywriting-png

Copywriting

Een goed verhaal is de basis van een geslaagde content. Daarvoor is niet alleen de daadwerkelijke content belangrijk, maar ook de keuze van het medium. Ons multidisciplinair contentteam zorgt voor effectieve verspreiding via de juiste kanalen en weet met de juiste boodschap, relevantie en toon ook perfect de gevoeligesnaar van jouw doelgroep.

2-2

Fotografie

Dat goede foto’s beter verkopen dan lange lappen tekst op een website is één ding dat zeker is. Dit geldt helemaal als je een product verkoopt met een latente behoefte. Eigenlijk gaat het in de basis altijd om de vragen Wie, Wat, Waar, Waarom en Hoe.Een deel van deze vragen kan je al beantwoorden met een goede foto van je product of dienst!

spotler

E-mail marketing

Wist je dat een goed ingerichte e-mail je conversie wel 15% tot 30% boost . Een goed ingerichte nieuwsbrief converteert echt! De truc zit hem in relevantie, sentiment en sterkte content. Het is belangrijk dat niet iedere gebruiker dezelfde mails krijgt. Zo is bijvoorbeeld een nieuwsbrief met lampen bij klant die net een nieuwe koplamp heeft besteld niet relevant.

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN