Jouw doelgroep is de basis voor een design met de WOW-factor

Een creatief design met hoge gebruiksvriendelijkheid en een logische customer journey.

Bij Bosswebdesign maken we een design voor een webshop of website altijd aan de hand van de data. Zo bekijken wie jouw doelgroep is en wat hun aanspreekt. We analyseren concurrenten m.b.t. wat ze goed doen, en wat wij beter zou kunnen doen voor jou als opdrachtgever. Nu we in kaart hebben welke uitstraling de doelgroep aanspreekt maken we een analyse m.b.t. de klantreis (Customer journey). Hoe we kunnen de reis zo simpel mogelijk laten verlopen zonder belangrijke stappen over te slaan. Uiteindelijk draait alles om conversie, en laten we daar naar net specialist in zijn. 

Als het design is goed gekeurd kunnen we het aanleveren zodat jouw developer het verder kan ontwikkelen, maar we helpen je natuurlijk zelf ook graag bij de realisatie. Onze developers en designers zijn goed op elkaar in gespeeld en dat heeft voor jou als opdrachtgever veel voordelen. Zo heb je allereerst alles onder 1 dak met een vast aanspreekpunt. Dat scheelt jou als opdrachtgever een hoop tijd. Daarnaast is het zo dat wij binnen ons team een hele strakke agile projectplanning hebben. Waardoor je website op tijd wordt opgeleverd met de nodige bugs er uit gefilterd. Éénmaal de website klaar dan kijkt onze S.E.O. specialist nog naar de juiste zoekwoorden en helpt onze copywriter jou met de juiste teksten. Je website gaat dus in 1 keer goed live!

Kortom het heeft vele voordelen door ons het hele project te laten verzorgen. Van WordPress tot Magento of een maatwerk oplossing in Angular, PHP en PWA.

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN