Marketing zonder data is als vliegen zonder radar

Haal meer uit je online wereld door gebruik te maken van data

Bij Boss zijn we data drivin. We doen alles op basis van data en daarmee behalen we prachtige resultaten voor onze opdrachtgevers. Hier onder vind je een aantal subcategorieën die te maken hebben met data. Maar je kunt natuurlijk ook direct contact zoeken om met één van onze specialisten!

excel

Data analyse

Data is onbetwistbaar het belangrijkste element online marketing! Of het nu gaat om het verbeteren van UX/UI of het neer zetten van een goed converterende campagne.

marchitecture by bosswebdesign

Marchitecture

Als je op interesse hebt in Marchitecture dan ben je vast een inbound marketeer of een ondernemer die de marketing voor zijn bedrijf op Champions League niveau beoefent! 

google-my-business-application-dashboard

Dashboards & analytics

Data is als bloed door de aderen van jouw digitale wereld. Het laat je zien wie jouw bezoekers zijn, hoeveel % converteert, en geeft het je inzage in trends en kansen om door te groeien. 

marchitecture by bosswebdesign

Marketing automation

Verbeter doorlopende je conversie door middel van marketing automation. Marketing automation klinkt heel complex maar dat valt in werkelijkheid reuze mee! Een bekende vorm van marketing automation is bijvoorbeeld het goed inrichten van geautomatiseerde stappen.

visual weboptimizer

Heatmaps & AB testing

Maak een heatmap en zie waar gebruikers op klikken, vast lopen of uitstappen. Verbeter je UX/UI en test met de content door AB testing. Je haalt meer uit je merk beleving en bezoekers als je over gaat op het maken van heatmaps en ab test met relevante content voor je doelgroep
jira planning

Scrum

Dromen en doelen behalen met een agile projectplanning. Het is altijd spannend als een nieuwe online applicatie laat maken. Halen ze de deadlines en zit de site wel goed in elkaar?! Bij Bosswebdesign tackelen we die problemen door te werken met Agile project planning.

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN