Dromen en doelen behalen met een agile projectplanning

De angst van iedere ondernemer is dat die nieuwe website of webshop te laat wordt opgeleverd.

Het is altijd spannend als een nieuwe online applicatie laat maken. Halen ze de deadlines en zit de site wel goed in elkaar?! Bij Bosswebdesign tackelen we die problemen door te werken met Agile project planning waar in een ontwerp fase, bouwfase en testfase elkaar op volgen. Zo gaat je nieuwe site niet live voordat we hem goed hebben getest en behalen we doelen en deadlines door dat we scrum matig alle elementen hebben ingepland met als einddoel de oplevering.

Om dit strak te organiseren maken we gebruik van Jira. Zo hebben we 4 lijstjes staan met: Nog te doen, Mee bezig, Te beoordelen en afgerond. In 1 overzicht heb jij als opdrachtgever inzicht in de gehele voortgang van het project. Daarnaast voorkomen we dat punten worden vergeten en of dat collega’s niet op de hoogte zijn. 

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN