Altijd inzicht in de meest relevante data

Werk met dashboards die voor iedere afdeling de meest relevante data inzichtelijk maakt.

Data is als bloed door de aderen van jouw digitale wereld. Het laat je zien wie jouw bezoekers zijn, hoeveel % converteert, en geeft het je inzage in trends en kansen om door te groeien. Daarnaast heeft data de mogelijkheid om communicatie persoonlijk relevant te maken. Echt grip hebben op data is essentieel om optimale klantbeleving neer te zetten en een voorsprong op de concurrentie op te bouwen.

De basis voor succes zit hem in inzichtelijkheid. En of jij nu een kleine zelfstandige bent of diverse teams hebt maakt niet uit. Met Google Data Studio maken we een dashboard waar in alle data staat die jij of jouw team nodig heeft om door te groeien. Hiermee bespaar je tijd door dat je niet meer 1 voor 1 alle tools af moet gaan. Daarnaast kun we mooie KPI dashboards voor je marketing, sales en management afdeling maken. Zo weet iedereen wat ze moeten doen om meer rendement te behalen. Een goed dashboard betaald zich zelf dus dubbel en dwars terug, en stimuleert continue ontwikkeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. 

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN