Maak een blauwdruk van je marketing, maak een marchitecture

Jouw blauwdruk is de fundering van jouw online wereld in synergie met de juiste tools.

Als je op deze pagina kijkt dan ben je vast een inbound marketeer of een ondernemer die de marketing voor zijn bedrijf op Champions League niveau beoefent! En dat maakt ons alleen al zeer enthousiast.

Waarom het belangrijk is dat ieder gerenommeerd merk een Marchitecture heeft gaan we je uitleggen. Zoals eerder beschreven zal je marketing in de basis al behoorlijk op orde zijn. Je maakt gebruik van analytics en kijkt op dagelikse basis naar de resultaten. Je maakt gebruik van externe tools om bijvoorbeeld klik gedrag te analyseren d.m.v. heatmaps en bent continu in de weer om het algehele resultaat te verbeteren. In je zoektocht om iedere keer weer een beter resultaat te behalen maakt je gebruik van diverse tools. Echter staan deze tools niet allemaal meer in lijn met het doel en dat is zonde!

Een marchitecture zorgt er voor dat alle tools die je gebruikt elkaar versterken (synergie). Zo heeft alles een functie om elkaar te versterken en doorlopende flow te maken van marketing automation. Een voorbeeld van een door ons ontwikkelde Marchitecture staat hieronder:

Zoals je hier boven kunt zien hebben we alle tools die de opdrachtgever apart in zetten met elkaar verbonden.  Aan de hand daar van hebben we gekeken hoe de data flow eigenlijk zou moeten worden om doorlopend in contact te blijven met de doelgroep. Zoals je kunt zien hebben alle tools echt een functie zonder dat we tools aanschaffen die we vervolgens verwaarlozen.

Vanuit hier maken we een marketing automation en zorgen we dus voor een continuïteit in het converteren van bezoekers. Daarnaast bewaken we dat bezoekers die nog niet converteert hebben vergeten worden. Ze komen opnieuw in het proces maar dan wel met een andere campagne funnel. Zo blijven we in contact zonder in te leveren op relevantie.

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN