Doorlopend verbeteren van je conversie

Met een geïntegreerde aanpak die alles bij elkaar brengt met marketing automation.

Marketing automation klinkt heel complex maar dat valt in werkelijkheid reuze mee! Een bekende vorm van marketing automation is bijvoorbeeld het goed inrichten van geautomatiseerde stappen wanneer je aanmeld voor een nieuwsbrief! Je kent het wel je schrijft je in voor een nieuwsbrief met je email adres, en vervolgens krijg je automatisch een mail met dat je een te goed bon van 5 euro krijgt voor je eerst volgende bestelling als je jouw persoonsgegevens verrijkt en persoonlijke voorkeuren door geeft.

Nu is dit een vrij simpel voorbeeld maar je kunt marketing automation ook op hoger level door voeren. Zo is mogelijk om met spiders concurrenten sites te crawlen en automatisch je prijzen aan te passen zodat je goedkoper bent. Nu is het niet voor iedereen weg gelegd om de goedkoopste te willen zijn! Het blijft altijd belangrijk dat we goede voorwaarden instellen. Hiermee bewaken we dat jouw return of invest niet verloren gaat door dat de producten te goedkoop worden aangeboden. Bij S.E.A. campagnes zie je ook steeds meer het gebruik van realtime bidding. Zo stel je een min en max cpc in per product en geef je de zoekmachine de ruimte om hoger of lager in te zetten op de cost per click. Het voordeel is dat je advertenties dus meer clicks genereren en dus ook meer conversies.

Nu kunnen we hier in zo ver gaan als jouw wens is. Een voorbeeld van een geavanceerde marketing automation kun je vinden op onze marchitecture pagina. Maar we vertellen ook graag in persoon wat we voor jou merk kunnen doen! Vast staat dat we voor zowel kleine als grote merken een goed resultaat behalen.

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN