Een gestroomlijnde marketing strategie op basis van data

Data is key! Doordat de Bosses gebruik maken van onder andere Google Analytics, Google Trends, Keywords Everywhere en SERanking, weten we niet alleen wie jouw doelgroep is, maar ook hoeveel bezoekers er nodig zijn voor een conversie én waar we extra bezoekers kunnen vinden. Jouw data is ons uitgangspunt voor een strategie. Aan de hand van het zoekgedrag van het publiek maken we goede landingspagina’s, met sterke zoekwoorden en kunnen we adverteren met een goede Return Of Investment, oftewel ROI. Zodat jouw investering, de juiste investering is. 

Groei in omzet en bezoekers aantallen

Datamarketing is als statistieken en toegepaste wiskunde! De Bosses weten van wanten. Wij kunnen jouw omzetdoelen realiseren, door middel van een strategie op basis van data.

Het minimaliseren van risico's

Data geeft niet alleen de mogelijkheid om conversie te verbeteren, het biedt ook de mogelijkheid om zoekwoorden en kenmerken uit te sluiten bij bijvoorbeeld advertenties. Zo kunnen we recht op ons doel afgaan!

Met onze analyse ben jij klaar voor de dag van morgen

Vergroot het bereik en verhoog de conversieratio door middel van data! We analyseren waar je doelgroep zit en welke zoekwoorden zij gebruiken. Daarnaast brengen we in kaart waarom jouw bezoekers nú je website verlaten, maar komen we met UI/UX optimalisatie plan, zodat dezelfde bezoekers straks nog even blijven hangen.  

Al S.E.O. Proof? Doe hier de Gratis Online SEO Analyse!

Marketing
Strategie

De Bosses zorgen voor een marketingstrategie op basis van data. Het actief monitoren en optimaliseren zorgt voor blijvende groei.

Gericht Targetten

Heel gericht targetten verhoogt de conversie en ROI met adverteren en verlaagt de Costs Per Click. Meer voor minder! 

Meer Bezoekers

We vergroten jouw bezoekersaantallen, door goed ingerichte landingspagina’s. Pagina’s die rijkelijk voorzien zijn van de beste zoekwoorden.

Customer Journey

Het verbeteren van de customer journey, op pagina’s waar bezoekers nu afhaken, verhoogt direct jouw conversie.

KOM IN CONTACT