Linkbuilding

Zorg dat jij in controle bent, zorg dat andere naar jouw domein verwijzen. Be in control! Laat zien dat je een autoriteit bent in hetgeen dat je doet, door relevante linkbuilding.

Als je op jouw website veel links van een hoge kwaliteit hebt, dan gaat Google jouw zien als een autoriteit en krijgt jouw domein een hogere score. En dat betekent: hoger in de zoekresultaten! Dat klinkt ons goed in de oren, jouw ook? Bosswebdesign helpt bij het opbouwen, monitoren en verbeteren van jouw linkbuilding. 

Hoe gaan we van start?

We beginnen met  een analyse, zo kijken we wat je huidige DA score is, dat van je concurrenten en welke sites relevante partners zijn om mee te linken. We integreren onze tool met een tag in jouw site, zodat we dagelijks het proces kunnen monitoren en daardoor kunnen optimaliseren. Daarnaast helpen de Bosses je met het maken van goede content en zorgen we dat dit gedeeld wordt op social media, aan de hand van een content kalender

Three-Way Link Building

Dit is een slimme manier om vanuit jouw domein naar domein B te linken, dat vervolgens naar domein C linkt. Domein C linkt weer naar jouw domein waardoor je een goede Google page rank boost krijgt! Boost like a Boss!

Specific Link Building

Link met andere domeinen die autoriteit zijn in hetgeen dat ze doen. Bij linkbuilding is kwaliteit en relevantie altijd nog belangrijker dan kwantiteit. Procesmatig breiden we het aantal kwalitatieve links uit met specifieke domeinen.

KOM IN CONTACT