Bouwen aan jouw digitale wereld

Vergroot je bereik en boost sales met omni channel strategie.

De bezoeker die bij jou tot koop over gaat bereik alleen door het juist toepassen van digital-first marketing. Merk beleving en een marketingstrategie geven het speeld veld aan voor de juist dynamisch marketing aanpak. Dagelijks analyseren en optimaliseren is de basis om uiteindelijk meer te gaan converteren en doorlopende groei te realiseren. Door realtime bezig te zijn met het verbeteren van jouw website of webshop zorg je er voor dat je steeds dichterbij het converteren van je bezoekers en het behalen van je doelstellingen!

Een goed marketingplan begint met het vertalen van budgetten en KPI’s naar kanalen en middelen. Vervolgens is het zaak om het plan snel en efficiënt uit te voeren. Dit houdt onder andere in: het opzetten van online display, pre-rolls, nieuwsbrieven, landingspagina’s, en ga zo maar door. Time kills sales dus snel kunnen schakelen in een digitale wereld is het verschil tussen doorlopende groei of stil staan!

se ranking

Zoekmachine optimalisatie (S.E.O.)

Eigenlijk is SEO te groot geworden om in één onderwerp onder te brengen. Ben je vooral gericht op een bepaalde regio en wil je zoveel mogelijk mensen naar je fysieke vestiging krijgen? Dan kunnen we je helpen met local SEO. Zit jouw doelgroep vooral op YouTube en wil je dat meer mensen jouw video’s bekijken? Dan is video / YouTube SEO belangrijk.

Bedrijfsmanager-Facebook-aanmaken-1-1024x641

Social media

Dat social media een belangrijke rol spelen in het vergroten van je naamsbekendheid, socialproof m.b.t. je merkbeleving en het boosten van je sales is de afgelopen jaren wel bewezen. Zo delen gebruikers hun ervaringen, en als je het goed doet worden die gebruikers zelfs ambassadeurs!

Google_Analytic_Gedrag

Conversie ratio

Je doet er alles aan om meer bezoekers naar je website te krijgen. Maar zodra ze op je website zijn gaan ze niet over tot koop en haken ze af. Wij helpen je om er voor te zorgen dat je conversie ratio om hoog gaat. We maken een data analyse waar en waarom gebruikers uitstappen op je pagina’s, en spelen er op in door knelpunten er uit te halen.

maxresdefault

Zoekmachine adverteren (S.E.A.)

Als er iets zich snel ontwikkelt is het wel zoekmachine adverteren (S.E.A.). De afgelopen jaren zijn er dan ook grote ontwikkelingen geweest zoals het inzetten van artifical intelligence en machine learning. Ze brachten automatiserings mogelijkheden in het opzetten van campagnes, landignspaginas, bidding, keyword en doelgroeptargeting.

Amazon-Logo

Marketplaces

Iedere dag zitten miljoenen gebruikers op marktplaatsen. Ze zijn zo onderdeel geworden van ons leven dat we ze niet meer kunnen weg denken. Het fijne er aan is dat ze alles onder 1 dak hebben en dat is voor ons als consument wel zo makkelijk. Een korte customer journey want de bezoeker gaat vaak direct al naar sites als; Bol.com, Zalando of Ali Express.

marchitecture-fallprotectionxs-nieuw

Marketingstrategie

De marketingstrategie begint  voor Boss bij onze opdrachtgevers. Zij hebben een visie en missie waarin alles samen komt! De perfecte klantbeleving (customer  experience) is net zo belangrijk als een goed ingerichte campagne of een onderscheidend product. Alle onderdelen in jouw customer journey moeten dus met elkaar in synergie zijn. 

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINESUCCES TE MAKEN