Impact maken met de juiste marketingstrategie

Haal alles uit jouw digital door middel van een integrale aanpak.

De marketingstrategie begint  voor Boss bij onze opdrachtgevers. Zij hebben een visie en missie waarin alles samen komt! De perfecte klantbeleving (customer  experience) is net zo belangrijk als een goed ingerichte campagne of een onderscheidend product. Alle onderdelen in jouw customer journey moeten dus met elkaar in synergie zijn. 

By Boss geloven we dat we met data het verschil maken. Geen lucky shots of schieten met hagel aanpak voor ons! We maken aan de hand van jouw huidige sales data een goede analyse. Zo kijken we naar wie je doelgroep is, wie je al bereikt en wie nog niet. We maken buyer persona’s en creëren goed ingericht landingspagina’s met s.e.o. hoog scorende zoekwoorden. We helpen je bij het verhogen van de usability (gebruiksgemak) en denken na over het inzetten van externe platformen en socialsmedia om jouw online wereld naar het volgende level te tillen!

Een onderscheidende strategie is pas het begin. Succes staat of valt met uitvoering, data en inzichten. Daarom pakt Bosswebdesign niet alleen het hele traject op, maar helpen we ook met het insourcen van teams en de training van mensen.

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN