Bouwen aan maximaal digital resultaat.

Vergroot je vindbaarheid op marktplaatsen!

Iedere dag zitten miljoenen gebruikers op marktplaatsen. Ze zijn zo onderdeel geworden van ons leven dat we ze niet meer kunnen weg denken. Het fijne er aan is dat ze alles onder 1 dak hebben en dat is voor ons als consument wel zo makkelijk. Een korte customer journey want de bezoeker gaat vaak direct al naar sites als; Bol.com, Zalando of Ali Express.

Daarom adviseren we jou als ondernemer ook om zichtbaar te zijn op deze platformen. De bezoekers bevinden zich ver in de marketingfunnel en zijn dus makkelijk over te halen om tot koop over te gaan. Daarnaast heb je direct toegang tot de miljoenen bezoekers die deze platforms trekken. Bosswebdesign adviseert opdrachtgevers dan ook om deze sterke opkomst van marktplaatsen een reden te laten zijn voor het realiseren van een professionele marketplaces strategie. Wij helpen je om direct je conversie te boosten en tegelijkertijd je naamsbekendheid te vergroten. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan contact met ons op! Samen met jou boosten we de sales door het dak!

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN