Bouwen aan maximaal digital resultaat

Met een geïntegreerde aanpak die alles bij elkaar brengt.

Eigenlijk is SEO te groot geworden om in één onderwerp onder te brengen. Ben je vooral gericht op een bepaalde regio en wil je zoveel mogelijk mensen naar je fysieke vestiging krijgen? Dan kunnen we je helpen met local SEO. Zit jouw doelgroep vooral op YouTube en wil je dat meer mensen jouw video’s bekijken? Dan is video / YouTube SEO belangrijk. Koopt jouw doelgroep voornamelijk op Amazon? Dan moet Amazon SEO een belangrijke pijler in de strategie zijn.

Grote digitale thema’s als Voice en Artificial Intelligence beginnen ook steeds meer hun grip te krijgen op SEO. Is SEO zo langzaamaan aan het veranderen in AEO (Answer Engine Optimization)? Met de opkomst van Voice Search en digitale assistenten lijkt dit er wel op. Bij Bosswebdesign zitten we natuurlijk bovenop deze ontwikkelingen en de impact die ze hebben op jouw business. We helpen je met het vergroten van het aantal bezoekers naar jouw website uit de organische resultaten van zoekmachines. We analyseren jouw platform op de belangrijkste factoren en prioriteren een backlog op basis van impact en effort. Heeft je website betere content nodig? Dan is dat het belangrijkste advies. Is je website minder snel dan die van jouw belangrijkste concurrenten? Dan zorgen we samen met ons development team voor een sneller platform.

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN