over-bosswebdesign-img-2
over-bosswebdesign-img
Together is more, together is Boss

Over Bosswebdesign

Bosswebdesign is opgericht in 2015. Een vrij jong bedrijf dus! Dat maakt de Bosses uniek: jong, creatief, ambitieus, mét de nodige ervaring. Een job als online marketeer bij grote bedrijven zoals Story Rhenoy groep, Aditech of BouwPeople leerde ons veel over de online marketing, grafische vormgeving en development. Ook webteksten schrijven, social media moderation of creative content maken is ons niet vreemd. Dit deden we onder andere voor Explore Utrecht, Frisse Mosterd en Merlotgenoten. De één een data en develop held, de ander een creatieve social schrijver. Webdesign is onze passie!

 
  • Jouw visie, vertaalt naar een gepersonaliseerde marketing architecture
  • Creatieve content en ijzersterke copywriting maken jouw sociale kanalen onderscheidend
  • Jouw data is altijd de basis
  • Gebruik alleen wat je nodig hebt, dankzij onze Stackscape
  • Alles staat of valt bij een goede branding, bereik de juiste doelgroep 
  • Een costum-made website of -shop geheel volgens de laatste S.E.O & AVG richtlijnen
Waarin maken wij het verschil?

Wil jij jouw verhaal delen met de wereld? Wij helpen je graag! Van online marketing, grafisch design, copywriting, content, social media, emailmarketing tot development. Wat ons verder onderscheidt? Wij doen niet zomaar wat! We hebben een plan! 

We maken een analyse van jouw doelgroep: wie zijn ze, welke interesses hebben zij? Maar ook; welke platformen gebruiken ze en welke beweegredenen zijn er om voor jouw dienst of product te kiezen? Kortom: we maken persona’s, de op maat gemaakte gebruikersprofielen. En dat alles vanuit de visie waaruit jij, nu of jaren terug, je bedrijf of organisatie bent begonnen.

De Bosses maken een Marchitecture, de zogenaamde marketing architecture, die als een digitale blauwdruk jouw bedrijf en alle digitale kanalen met elkaar verbindt. Omdat wij geloven dat synergie tussen alle kanalen, in combinatie met jouw website, het verschil maakt! Samen met jou maken we een marketingplan dat kijkt naar jouw verhaal, de KPI’s, de doelgroep en de beste online kanalen die daarbij horen.

Wat je van ons mag verwachten?

Graag werken we gestructureerd, op een agile en procesmatige manier, aan jouw project. Zo kunnen we op de afgesproken data de producten opleveren en kan jij als opdrachtgever live de voortgang van het project zien. We zorgen ervoor dat een websites of webshops de juiste snelheid heeft en aan de hoogste S.E.O. eisen voldoet. Maar het belangrijkste is toch wel onze passie! Samen werken de Bosses graag aan mooie dingen. We denken met je mee en zijn geheel transparant in onze communicatie. Geen verborgen kosten of facturen op basis van nacalculatie. Wel zo helder en eerlijk: een basis voor een goede samenwerking!

De Bosses van team Bosswebdesign staan voor je klaar!

0 73

Tevreden klanten

0 104

Afgeronden projecten

0 6

Team Bosswebdesign

Onze diensten

jouw verhaal delen met de wereld?

Art & Design

Development

Branding

Social Media

Online Marketing

Art & Design

De Bosses geloven dat jouw verhaal pas écht tot haar recht komt met een design dat verbeeldt wat jij wil zeggen.

Alles valt of staat met een design, foto of video die aansluit bij je verhaal en daarmee ook bij je doelgroep. Het verschil tussen een standaard template, stockphoto of maatwerk, is het verschil tussen wel óf geen succes.

We baseren ons ontwerp op jouw data, zo hebben we altijd een succesformule voor jouw verhaal. Dus kom in contact, want wij kunnen niet wachten om jouw verhaal met de wereld te delen!

Webdevelopment

Een goede (web)applicatie is pas écht goed wanneer de customer journey en snelheid juist is.

Of het nu gaat om een (web)app, website of webshop, alles valt of staat met een gebruiksvriendelijke indeling en snelheid. Er is niets zo vervelend als een site die voor jouw gevoel niet werkt of waar je in verstrikt raakt door de complexiteit. Doorklikken!

Wij gaan voor lean, strak, snel en overzichtelijk. Wij zijn de Bosses in Webdevelopment.

Hoe we dat doen? 

Branding

Branding is waarschijnlijk een van de meest onderschatte elementen in de succesformule! Branding is samen met jouw visie de fundering van je business.

Samen digitaal bouwen! Maar hoe maken we jouw brand fit voor de toekomst?

De Bosses gaan altijd met de opdrachtgevers terug naar de kern: Wie, wat waar, waarom en hoe? Waar staat het merk écht voor en hoe kan jouw verhaal het beste worden gedeeld met de rest van de wereld? Voor zowel B2C als B2B als employer brands, branden wij er graag op los!

Social Media

Social media is wellicht de makkelijkste tool om jouw brand bij het grote publiek zichtbaar te maken.

Op social media is alles binnen handbereik en doordat we er dagelijks uren aan spenderen is het dus heel makkelijk om jouw merk zichtbaar te maken bij je doelgroep. Let’s get social! 

Nu is het niet moeilijk om een advertentie aan te maken op Facebook, maar wat wij anders doen is een doelgroep analyse. Zo geef jij dus alleen geld uit aan mensen die daadwerkelijk converteren of interessant zijn.

Online Marketing

Marketing zonder data is als vliegen zonder radar! De Bosses navigeren je de goede kant op. Let’s fly! 

Weten wie je doelgroep is in gedrag, leeftijd, geslacht, interesses en bron, zodat je weet hoe jij jouw doelgroep kan bereiken. Door middel van goede tags hebben we grip op de data en zorgen we voor een optimale gebruikerservaring. 

Zo weten we hoe we alle marketingtools en kanalen kunnen inzetten voor het allerbeste resultaat! Synergie!

Recensies

HOE ANDEREN BOSS ERVAREN

De Bosses werken met passie aan hun projecten! We hopen dat de opdrachtgevers dit ook zo ervaren. Van feedback worden wij blij: om van te leren en te groeien óf om stiekem te glunderen van trots.