Recruitment

Opzoek naar talent? Let the talent find you! Een succesvol employer brand begint met de customer journey van de kandidaten, oftewel de candidate journey. De perfecte candidate journey maakt werkgevers onweerstaanbaar, trekt kandidaten aan en behoudt de werknemers. Met nieuwe, slimme verbindingen tussen technologie, mensen en processen maken we de candidate journey tot één seamless experience.

Bosswebdesign is al ruim 5 jaar specialist in digital recruitment en employer branding. Het liefst pakken we het hele traject op, van consultancy en strategie tot campagne-ontwikkeling en performance management. Inmiddels hebben we voor heel wat toonaangevende bedrijven binnen de recruitment industrie mogen werken. Zoals WerkTalent, BouwPeople en Young Engineering.

Zonder effectieve communicatiemiddelen wordt een weldoordachte recruitmentstrategie of pakkend recruitmentconcept tenietgedaan. Of het nu gaat om een ‘werken-bij-website’, een jobboard, een Facebookpagina, een recruitment apps, een employer banding video, een vacaturetekst of een wervingscampagne via Google of social media: er moet sprake zijn van een professionele eenheid. Synergie! Het totale plaatje moet kloppen en passen bij jouw organisatie. Dan versterken de uitingen elkaar en bereik je op effectieve wijze jouw doelgroep. De Bosses rijmen dit verhaal voor je aan elkaar.

Ontwikkeling van de juiste middelen

Onze vakspecialisten hebben ruime ervaring in digital development en marketing. Bij alles wat we bedenken en ontwikkelen gaan we uit van jullie doelstellingen en houden we niet alleen rekening met de identiteit van je organisatie en de doelgroep, maar ook met de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en laadsnelheden van alle media die je in wilt zetten.

Wat kunnen wij voor je doen?

  • Ontwikkelen van een recruitment website, landingspagina’s of een app. 
  • Het schrijven van pakkende vacatureteksten.
  • Het opzetten van social media pagina’s.
  • Het ontwikkelen van een recruitment video of game.
  • Het realiseren van koppelingen met andere systemen, zoals je ATS (recruitment software) of multiposters.
  • Een virtuele rondleiding maken door jouw bedrijf.
Recruitment websites voor alle devices

Of je nu een intermediair of reguliere werkgever bent, succesvol werven begint met een professionele en onderscheidende website. Een goede recruitment site moet echter wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo is het een must dat de website geschikt is voor de mobiele telefoon of tablet én moet het beeld dat je van je organisatie schetst uiteraard overeenkomen met de werkelijkheid. Ook moet je letten op de techniek, de gebruiksvriendelijkheid en conversiemogelijkheden. 

ATS integratie & overige koppelingen

Met een goede website alleen ben je er nog niet. Je kunt pas echt optimaal rendement behalen als je jouw website koppelt aan andere systemen, zoals bijvoorbeeld Google Analytics, Google Adwords, social media of een Applicant Tracking Systeem (ATS). Onze vakspecialisten hebben ruime ervaring met het realiseren van koppelingen. Of het nu een standaardkoppeling betreft of maatwerk, de Bosses gaan aan de slag! Onze koppeling expert analyseert de verbinding en bereidt deze nauwkeurig voor. Uiteraard wordt er vóór de ingebruikname eerst uitgebreid getest, waarbij de koppeling tot in de kleinste details op de proef wordt gesteld. Pas als we helemaal tevreden zijn, gaat de koppeling live. Zo komt niemand voor verassingen te staan. Ook jullie sollicitanten niet. Laat de Bosses jouw match-maker zijn!

KOM IN CONTACT