S.E.O. Copywriting: optimaliseer jouw tekst

S.E.O. copywriting is dé manier om pagina’s van de website op een zinvolle manier te vullen met content die goed scoort in de zoekresultaten. Een productomschrijving, een ‘about us’-pagina of een homepage, elke pagina mag gezien en gevonden worden! Bosswebdesign verzorgt graag jouw S.E.O. copywriting. 

Of het nu gaat om het schrijven van nieuwe teksten of het redigeren en optimaliseren van bestaande teksten, onze vakspecialisten halen het maximale uit jouw website. Kekke teksten, grappige oneliners of inspirerende quotes. Leuk om te lezen, lastig om te vinden. Goede content is van groots belang! Niet alleen om je bezoekers van dienst te zijn en de conversie te verhogen, maar ook om de site te optimaliseren voor zoekmachines. Geen verstoppertje meer spelen, buutvrij voor de hele site! 

De Bosses kunnen, voor dat ze aan het schrijven gaan, een onderzoek doen naar de juiste zoekwoorden en S.E.O markers voor jouw website. Zo ben jij áltijd hartstikke zichtbaar in de online jungle.

Ben jij al S.E.O Proof? Check het met onze Gratis Online SEO Analyse!

Development

Bosswebdesign bouwt ‘from scratch’ jouw website, webshop of app. We vullen deze graag met content. Benieuwd naar hoe we deze disciplines combineren? 

bossrentall-home

Social Media

Jouw verhaal of advertising campagne op de socials in de juiste ‘tone of voice’? Onze content marketeer en strategisch brand manager maken van jouw verhaal een ijzersterke campagne.

(Web) Apps

Van techniek en apps tot creatieve copywriting of concepten voor video’s. Onze Alicia vetaalt jouw visie in attractieve content die aansluit bij je branding. Terugzien in een app?

KOM IN CONTACT