Watdoen
Watdoen.nu de website voor als je afvraagt wat je wilt doen. Zeker tijde de Corona zal je die vraag wel eens gesteld hebben; Watdoen? Dankzij Bosswebdesign hebben we online agenda kunnen lanceren. Het team dacht mee in automatisering, online marketing m.b.t. s.e.a. en landingspagina's. We zijn super geholpen met onze mooie applicatie!
RDGpaintings
Een mooi en strak logo dankzij Bosswebdesign.nl
MotionPower
Als wetenschappelijke specialist bij sportprestaties is het belangrijk dat je doelgroep je online kan vinden. Onze website is snel, helder en overzichtelijk. We zijn er blij met het werk dan Bosswebdesign en Chris In Vorm hebben verzorgd.
Distillery Square
Daar gaan we dan een evenement dat opgericht in de Corona tijd; knettergek zou je denken. Toch geloven wij in perspectief en dat er straks op een andere manier toch kleine evenementen georganiseerd mogen worden. Distillery Square is een Whiskey, Wine en Dine event, dat zich richt op het organiseren van een relaxte lounge dag waar smaak, beleving en entertainment centraal staan. Voor ons is het belangrijk dat de website en het logo in lijn staan met wat wij willen uitstralen, Dankzij het team van Bosswebdesign is dat zeker gelukt!
Dekkerboomverzorging
Onze prachtige website www.dekkerboomverzorging.nl is online! Met dank aan Bosswebdesign Marijn Bos, Nogmaals bedankt voor het bedrijfs logo, de website en al jouw tijd!
WinterFireRun
Als hardloop evenement kan je niet meer zonder een goed functionerende website. We zijn erg blij met de website die Marijn van Bosswebdesign heeft gemaakt.
Jobcloud
Bij team Boss barsten we altijd van die ideeën. Heel vaak zijn deze ideeën voor onze klanten. Maar zo nu en dan vertalen we ook onze eigen dromen naar doelen! Jobcloud is nu een doel. The Nextgen hybride Jobboard met artificial intelligence en machine learning is het echt een vooruitstrevend product!
Roza All & Wood
Na 2,5 lange jaren waarin we geen website hebben gehad, is het dan nu eindelijk zover: onze nieuwe website is in de lucht! Met dank aan Bosswebdesign voor de technische ondersteuning
De FeestFactory
Als event concepting bedrijf is uitstraling erg belangrijk. Een unieke look en feel die aansluit met onze doelgroep was wat we zochten, en laat dat nou zeker gelukt zijn! Een prachtige website die beleving ademt!
Bossrentall
Bosswedesign heeft het product gemaakt waar we naar zochten. Een overzichtelijke webshop waar je in eenvoudige stappen de juiste producten kunt bestellen.