VEEL GESTELDE VRAGEN

Sinds 2015 zijn we actief en in die 6 jaar tijd kregen wij een hoop leuke vragen! De antwoorden op de meest gestelde vragen zijn gewoon online te vinden, wel zo makkelijk. Heb jij een andere prangende vraag? Vragen staat vrij!

 • 1. Wat kost de dienstverlening van Bosswebdesign?
  Een vraag die we natuurlijk veel krijgen! Wat kost het nu: een website, flyer, logo of online marketing bij Bosswebdesign? Bosswebdesign heeft een uurtarief van €45,- wat gemiddeld 50% tot 70% lager ligt dan onze concurrenten! Hoe dit kan? We zijn een jong team van zzp’ers die op projectbasis werken. We maken vooraf vrijblijvend een offerte, aan de hand van jouw wensen, met een vaste prijs! Zijn er geen grote wijzigingen? Of duurt het project toch langer dat wij zelf hadden ingeschat? Dan zijn er geen extra kosten!
 • 2. Iedere website of webshop heeft eigen specifieke eisen. Zo gebruiken we voor een normale site WordPress, terwijl we voor een grote webshop met duizenden producten weer Magento 2.0 zullen kiezen. Vraagt de toepassing veel rekenkracht en snelheid? Dan kiezen we voor een PWA oplossing in Angular.
  Iedere website of webshop heeft eigen specifieke eisen. Zo gebruiken we voor een normale site WordPress, terwijl we voor een grote webshop met duizenden producten weer Magento 2.0 zullen kiezen. Vraagt de toepassing veel rekenkracht en snelheid? Dan kiezen we voor een PWA oplossing in Angular.
 • 3. Kunnen jullie helpen bij het maken van vacature sites en teksten?
  Wij kunnen jouw bedrijf zeker helpen bij het werven van personeel! Zowel bij het maken van landingspagina’s, als het opstellen van een zoekwoorden rapport én het draaien van ads op de socials, kunnen we bijdragen aan het vinden van de juiste collega! Op dit moment werken wij samen met WerkTalent Nederland en dat betekent dat we op dit moment onze marketingdiensten niet inzetten voor andere uitzendbureaus. Wel helpen we bedrijven die voor zich zelf intern opzoek zijn naar een nieuwe collega.
 • 4. Wat is de werkwijze van Bosswebdesign?
  Allereerst maken we een afspraak om kennis te maken. We bespreken de wensen en de verwachte uitkomst. Aan de hand hiervan ontvang je vrijblijvend een offerte. Indien je akkoord gaat met ons voorstel zullen we beginnen met een onderzoek, die we daarna met je delen. We werken op een procesmatige manier waardoor je altijd online kunt zien waar we aan werken en hoeveel uur we er aan kwijt zijn. Daarnaast plannen we tussentijdse opleveringsmomenten zodat je ten alle tijden de voortgang kunt zien en eventuele wijzigingen kunt aanbrengen. Goed overleg, inzage in onze werkwijze en een duidelijke planning, dat is de basis voor de Bosses.
 • 5. Onderhoud & Campagne abonnementen
  Bosswebdesign heeft sinds 2019 de capaciteit flink opgeschaald en dat betekent dat we nu ook de bezetting en expertise hebben om ook abonnementen tegen scherpe prijzen aan te bieden. Zo kun je kiezen voor het onderhoud van je website, plaatsen van nieuwe berichten maar ook socialmedia campagnes of S.E.A. campagnes.

Kom vrijblijvend in contact.

  Wij zijn er klaar voor
  om ook jouw verhaal een online succes te maken