Jouw online applicatie

Is snel, responsive en hoog in gebruisvriendleijkheid met de juiste customer journey.

Bij Bosswebdesign hebben we veel ervaring met het bouwen van online applicaties. Van websites tot webshops en hybride apps voor IOS, Android en het web. Altijd toegankelijk zijn voor jouw doelgroep is bij ons de fundering! Een eigen design dat aansluit bij je doelgroep en content voorzien van de juiste zoekwoorden! Ons doel is een applicatie die scoort in gebruiksvriendelijkheid, conversie en vindbaarheid.

wfr_3 (1)

Website

Jouw website is meer dan alleen online aplicatie met een paar pagina’s! Bij Boss bouwen we jouw website aan de hand van een goed voor onderzoek. Zo bekijken we wie je doelgroep is, wat hun aanspreekt, wie je concurrenten zijn en welke zoek woorden converteren. 

ummd webshop

Webshop

Om een gedegen keuze te maken voor het juiste e-commerce platform zijn je business ambities, de customer journey en de behoeftes van de beheerders en gebruikers leidend. Nadat dit helder is, zal Magento een mogelijke uitkomst zijn als geschikt e-commerce platform.

jobcloud-4

Recruitment technologie

Bosswebdesign helpt jou, meer kandidaten te vinden voor 1 of meerdere vacatures. Of jij nu werft voor een specifieke branche en of functie maakt niet uit. Via ons data onderzoek weten we juiste funnel te bouwen om de latent werkzoekende te vinden. 

data feed watch

Productfeed management

Plaats je producten op Bol.com, Amazon, eBay, Beslist en boost je sales door het dak! Bosswebdesign helpt je om je producten op verschillende marktplaatsen, vergelijkingssites, affiliate platformen en sociale netwerken te plaatsen! Je hebt direct toegang tot miljoenen unieke gebruikers per dag!
ummd chat

Voice & Chatbots

Van het integreren van een bestaande oplossing zoals Facebook chat en Message Bird tot maatwerk.
Je zult het als ondernemer vast wel herkennen. Net als jij bezig bent met het afronden van de dag belt jouw klant nog met een vraag over je product en of dienstverlening. Wordt 24/7 bereikbaar door middel van machine learning.

Micro-Office

Portals & Intranet

Opzoek naar een manier om jouw service, kwaliteit en loyaliteit te verhogen? Of wil je efficiënter werken en tijd besparen? Stel gepersonaliseerde informatie 24/7 beschikbaar via een eigen portal. Dé manier om de gebruikers optimaal te faciliteren op een inzichtelijke en efficiënte manier!

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN