Custom-made of bestaand?
Welke CMS is de jouwe?

Een Content Management Systeem, het systeem achter de website dus. WordPress? Magento 2.0? Bosswebdesign is in alles thuis, de Bosses bouwen het! 

Maar vaak is het niet nodig om een dure custom applicatie te laten bouwen met een eigen C.M.S. Wij adviseren daarom altijd eerst te inventariseren: wat doe je nu? Waar wil je naartoe? En wat zijn de vereisten die daarbij horen? Soms is een kleine webshop prima te maken met Woocommerce, waarbij het bij een grotere webshop vaak beter is om een custom applicatie met PWA techniek te bouwen. Heb je geen idee? Wij kijken mee!

UX/UI optimalisatie

De User Interface of de User Experience maken wij passend bij de doelgroep en gebruikers. Tegenwoordig wordt het mobieltje meer gebruikt dan de PC. Maar hoe ziet jouw mobiele site eruit? Worden gebruikers daar blij van?

Bootstrap

Altijd de juiste weergave op ieder apparaat, door middel van de intelligente bootstrap technologie. Nooit meer problemen met de weergave van de site op de mobiel of de tablet.

Responsive weergave

Mobiel, laptop, PC of tablet? Op elk scherm ziet jouw website er perfect uit. De Bosses zorgen ervoor dat jouw website op elk scherm de juiste uitstraling heeft en de beste informatie verstrekt.

Content voor jouw doelgroep

We maken content aan de hand van een data onderzoek. Zo weten we precies wie jouw doelgroep is en wat hen echt aanspreekt.

AVG & GDPR veiligheidsoptimalisatie

Dat het belangrijk is om een applicatie goed te beveiligen is de laatste jaren wel gebleken. Wij zorgen er altijd voor dat jij voldoet aan de laatste eisen.

Error / Bug Fixing

Loading….. Hé, vervelend zo’n bug! Wij doen er met de Bosses alles aan om voor oplevering je site goed te controleren. Zodat er geen foutjes in de website bestaan.

KOM IN CONTACT