Jouw portal of itranet met Bosswebdesign

Met een geïntegreerde aanpak die alles bij elkaar brengt.

Opzoek naar een manier om jouw service, kwaliteit en loyaliteit te verhogen? Of wil je efficiënter werken en tijd besparen? Stel gepersonaliseerde informatie 24/7 beschikbaar via een eigen portal. Dé manier om de gebruikers optimaal te faciliteren op een inzichtelijke en efficiënte manier!

Wanneer is een portal of ‘mijn-omgeving’ interessant? 
 • Wordt jouw backoffice zwaar belast door vele telefoongesprekken en e-mails? Wil je daarom jouw doelgroep meer zelf laten doen?
 • Heb je op dit moment niet één veilige omgeving waar je gebruikers de zaken zelf kunnen regelen?
 • Ben je in het bezit van een portal, maar voldoet deze niet meer aan je wensen omdat je gebruiksvriendelijkheid of uitstraling niet in lijn is met je identiteit?
 • Wil je verschillende systemen koppelen en laten samen komen in één centrale portal?
De mogelijkheden van een portal

Een portal of ‘mijn-omgeving’ is een centrale omgeving waar gebruikers 24/7 op iedere locatie kunnen inloggen. Via een portal kan je gepersonaliseerde informatie aanbieden, die niet openbaar beschikbaar is. Het is heel eenvoudig om via deze weg documenten, content, data en dashboards met de gebruikers te delen. Ideaal om processen te automatiseren en beter samen te werken. Together is Boss!

5 redenen om een portal te laten bouwen
 • Als je klanten meer zelf wilt laten beheren, waardoor je backoffice meer rust krijgt.
 • Als je een veilige, gebruiksvriendelijke (online) omgeving wilt bieden aan je gebruikers.
 • Als je verschillende systemen aan elkaar wilt koppelen, waar je gebruiker een persoonlijke afgeschermde inlog van ontvangt.
 • Wanneer je geautomatiseerd maar toch één-op-één wilt communiceren met je klanten of collega’s?
 • Als je de professionaliteit van je bedrijf wilt verhogen.
Welk type portals ontwikkelen wij?

Van online portals tot een ‘mijn-omgeving’ tot een totaal intranet. De Bosses maken alle typen online omgevingen waarmee je met een inlog toegang hebt tot gepersonaliseerde informatie. Bosswebdesign heeft ruime ervaring met het bouwen van portals, waarbij zowel diegene die er mee moet werken, als de beheerder van het portaal centraal staat.

Check, check, dubbelcheck!

 • Jarenlange ervaring met het bouwen van portals.
 • De beste combinatie van een maatwerk portal op een standaard (Somfony) platform.
 • We zijn ervaren in het leggen van (API) koppelingen. Dit biedt de mogelijkheid om het klantportaal te koppelen aan bestaande systemen in jouw infrastructuur. Wij zijn ruim ervaren met koppelingen als: Salesforce, Navision, Orteq, Raet en SAP.
 • Specialisten kunnen vanuit verschillende perspectieven –techniek, user experience (UX), design en content-  meedenken om te zorgen dat het portal vanuit alle disciplines optimaal functioneert.

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN