Recruitment technologie

Van campagnes op socialmedia en zoekmachines tot ons eigen Jobboard Jobcloud.

Boss helpt jou, meer kandidaten te vinden voor 1 of meerdere vacatures. Of jij nu werft voor een specifieke branche en of functie maakt niet uit. Via ons data onderzoek weten we juiste funel te bouwen om de latent werkzoekende te vinden. Want die paardevijg die o.a. in zijn sollicitatie zet ik moet solliciteren voor me uitkering ben jij niet naar op zoek!

Dat de  arbeidsmarkt booming is, is geen geheim. Zelfs Google aast er met Google 4 jobs op. Toch blijkt het vinden van de juiste kandidaten vaak genoeg toch lastig te zijn voor bedrijven. Daarom bieden wij de ideale oplossing! Het activeren van latent werkzoekenden via social media.

Hoe we dit doen?
Het begint met een overleg moment met één van onze specialisten. Zo hebben 3 mensen die jaren ervaring hebben voor grote landelijke uitzendbureaus. We  weten van de hoed tot rand waar we op moeten letten m.b.t. tone of voice, cpc, zoekwoorden, afbeeldingen, en het bouwen van de marketing funnel in de business manager van Facebook!  We zijn op de hoogte van de best converterende tijden en de nieuwste technieken. 

Wil jij meer weten over hoe wij de juiste kandidaat voor jou vinden? Kom in contact!

Jobcloud - The nextgen Jobboard

Symantisch verbanden leggen op convertende data.

We barsten altijd van ideeën bij Boss! En soms lanceren we ons eigen product! Zo hebben we naar eigen zeggen een uniek Jobboard ontwikkeld. Met jaren ervaring in de uitzendbranche met alle grote jobboards hebben we veel kunnen leren! 

Maar er was vaak ook een probleem. Heel veel clicks en sollicitaties die je eigenlijk niet wilde hebben.

Niet wilde hebben?!
Nee de workload ging exponentieel om hoog met als eind conclusie dat 85% van de sollicitaties niet eens in aanmerking zou komen. Zonde van tijd en nog steeds geen plaatsing… Zo zaten er sollicitanten bij die alleen solliciteerde om hun uitkering te behouden, zonder werkervaring, geen diploma’s, te ver m.b.t. afstand.

We hebben hiervoor een oplossing bedacht door een self learning jobboard te bouwen die rekening houdt met converterende data. Zo worden vacatures getoond aan kandidaten die voldoen aan de gestelde eisen en o.b.v. hun ingevulde profiel dus wederzijds een match zijn.

Wij zijn geen jobboard waar iedere knuppel laagdrempelig kan solliciteren.., Simpelweg omdat we geloven dat dat niks toevoegt! We zoeken gemotiveerde en vakbekwamen kandidaten met daar in wel ruimte voor een carrière switch!

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die jobcloud biedt? Kom in contact met één van onze adviseurs!

De voordelen

  Ontdek de mogelijkheden van Jobcloud.

  De beste oplossing
  Voor jouw online positie.

  Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

  Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

  WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
  EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN