Altijd bereikbaar d.m.v. slimme voice en chatbots

Van het integreren van een bestaande oplossing zoals Facebook chat en Message Bird tot maatwerk.

Je zult het als ondernemer vast wel herkennen. Net als jij bezig bent met het afronden van de dag belt jouw klant nog met een vraag over je product en of dienstverlening. Je verwijst je klant naar je website maar daar kon de ze het antwoord of het product niet vinden?!

Maak gebruik van een chatbot! D.m.v. Artificial intelligence kunnen we jouw chatbot zo programmeren en configureren dat het antwoord heeft op de meest gestelde vragen van je potentiele klant! En dat is wel zo lekker want time kills sales! Oke dus een chatbot verbeterd mijn conversie?! Ja zeker! Want ga zelf maar eens na; als je een product, vacature of antwoord niet kunnen vinden ga je wel naar de concurrent.

Daarnaast verbeterd het je merkbeleving. Doordat mensen een prettige ervaring hebben op je website. Een prachtig voorbeeld van een goede integratie is de chatbot van Bol.com. Nu zal je vast denken dat een chatbot alleen iets is voor grote bedrijven maar dat is niet waar! Ook jij als lokale partij hebt direct baad bij een goed ingerichte bot die tijdens werkuren kan overschakelen naar een medewerker. Zo kan je 24/7 jouw doelgroep bedienen. 

Benieuwd naar hoe Bosswebdesign jou hierbij kan helpen? Neem  contact op voor een vrijblijvend voorstel!

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN