Laat je website bouwen door Bosswebdesign

Met een geïntegreerde aanpak die alles bij elkaar brengt.

Jouw website is meer dan alleen online aplicatie met een paar pagina’s! Bij Boss bouwen we jouw website aan de hand van een goed voor onderzoek. Zo bekijken we wie je doelgroep is, wat hun aanspreekt, wie je concurrenten zijn en welke zoek woorden converteren. 

We werken met diverse oplossingen zoals WordPress, Magento, Woocommerce, Code Igniter of maatwerk oplossingen in PWA. Maar altijd maken we een eigen design dat UX/UI geoptimaliseerd is voor een optimaal gebruiksgemak. Er is niks zo irritant als een website die lijkt te functioneren. We gebruiken slimme s.e.o. geoptimaliseerde teksten waarmee bezoekers jouw website weten te vinden. 

We zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk websites voor grote merken. Maar als starter of vereniging kan je ook zeer zeker bij ons terecht. Vast staat dat wij garanderen dat jouw website een succes wordt, en dat allemaal tegen een vaste scherpe prijs. Je ontvangt nooit geen achteraf calculatie en of factuur!

De beste oplossing
Voor jouw online positie.

Bij bosswebdesign gaan we voor iedere keer weer beter resultaat. Van vindbaarheid tot het verbeteren van de conversie of rendement optimalisatie. Het begint altijd met onderzoek om de juiste strategie op maat te maken voor onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom in contact

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR OM OOK JOUW VERHAAL
EEN ONLINE SUCCES TE MAKEN