bossrentall-home

Webshop

 

Gefeliciteerd, jij begint jouw eigen webshop! Heb je al een idee van hoe het eruit ziet? Wat de sfeer is en hoe gaat het gebruikt worden? De Bosses bouwen de gaafste online shops!

Jouw webshop wordt gebouwd op een zeer gebruiksvriendelijke content management systeem. Een CMS met veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld zelf de inhoud aanpassen, landingspagina’s aanmaken, invulformulieren opmaken, maar ook videos, foto’s, grafieken, tabellen en social buttons plaatsen. Simple as that! Wil je wel de inhoud laten verzorgen door de Bosses? Wij schrijven graag jouw content.

Uit­ge­brei­de plu­g­in store
De plugin store van Bosswebdesign bevat vele mogelijkheden om je webshop te voorzien van de nodige nieuwe  features. Een betalingssysteem integreren of een Instagram raster tonen? No problem. Daarnaast kunnen er ook op maat geschreven plugins worden toegevoegd door ons e-commerce development team. Zou je willen dat wij naast de webshop ook jouw social media beheren? Wij zijn echt supersociale marketeers!

Testen voor live gaan
Wanneer de webshop wordt ontwikkeld, wordt er uiteraard een controle op kwaliteit uitgevoerd. Zo kunnen eventuele problemen opgelost worden en zijn we er zeker van dat we een kwalitatieve shop kunnen afleveren. Jij blij? Wij blij!

Laat je webshop ook door ons onderhouden en blijf altijd up 2 date!
Bekijk de mogelijkheden voor
 onderhoud & service.

Er is niks mooi'ers dan een tevreden opdrachtgever!

Ja ook team Boss gaat voor een glimlach.

Webshop door Team Boss

Bosswebdesign is specialist in Digital Commerce, online marketing en heeft teamleden met 10 jaar ervaring in de e-commerce wereld. Daarnaast hebben we veel ervaring met klanten die een magento of Woocommerce webshop laten maken door ons. Om er voor te zorgen dat die webshop goed werkt en goed blijft werken is er een grote hoeveelheid script/code nodig. Het maken van een Magento shop is dan ook echt vakmanschap, want er zijn immers ontelbaar veel aspecten die bij het bouwen van een webshop komen kijken.

Team Boss is specialist op het gebied van Magento. Onze developers, copyrwriter en brandmarketeer geven je advies en maken gezamelijk ijzersterke webshop! Je zit bij ons nooit vast aan standaard design! Het design team maakt speciaal voor jouw een eigen ontwerp dan aansluit bij je brand met de beste customer journey! Jouw klantbeleving staat centraal d.m.v. goede foto’s, juiste tone of voice en een super gebruiksvriendelijke layout.

KOM IN CONTACT