Zoekmachine adverteren (S.E.A.)

Zoekmachine adverteren kan je bezoekers aantallen en omzet aanzienlijk verhogen! Wij helpen jou met het maken van de juiste strategie en keuzes voor het behalen van een goed rendement op je S.E.A. campagnes. Daarnaast hebben wij veel ervaring en kennis op het gebied van automatisering. Denk aan third party tooling, smart bidding oplossing, scripting en API-koppelingen. Onze award-winning cases op het gebied op nationaal én internationaal niveau laten zien dat we de expertise en know-how in huis hebben om ook jouw campagnes naar een hoger level te tillen.

Naast strategie en campagnemanagement bieden we ook professionele PPC audits aan waarin we het account volledig doorlichten. Een tweede set ogen op een account kan immers nooit kwaad en leidt vaak tot significante verbetering van de performance. Ook bieden we consultancy en opleidingen aan op operationeel en strategisch niveau. Bekijk ook de mogelijkheden op Facebook te adverteren

Van een strategie op basis van data tot succesvolle campagnes

Verhoog je conversie met de mogelijkheden van onze slimme s.e.a. campagnes!

Vergroot je succes met zoekmachine adverteren!

Jouw geautomatiseerde marketing machine verhoogd je conversie!

Zoekmachine adverteren heeft nooit stil gezeten! Er zijn tal van mooie ontwikkelingen geweest waardoor je steeds weer je conversie kon verhogen. Diverse technologieën waaronder artifical intelligence, en machine learning bieden de mogelijkheid om campagnes en landingspages goed op elkaar af te stemmen. Daarnaast kun je geautomatiseerd bieden op zoekwoorden en de juiste doelgroep targetten! Handmatig campagnes zijn compleet verleden tijd met deze mooi ontwikkelingen!  De focus komt nu te liggen op datamanagement, strategie, meetbaarheid, attributie en het bepalen van de juiste doelen.

En daar kan team Boss je zeker bij helpen!

Wij kiezen voor een strategie waarbij jouw KPI’s, technologie, tools, PPC (Pay per click) en onze marketeer perfect in harmonie zijn! #synergie. De dagelijkse analyses van onze specialisten en de geautomatiseerde campagnes zorgen voor snelle resultaten. Daardoor wordt het algoritme van onze marketing machine en campagnes een stukje intelligenter! Zo verrijken we campagnes verder met zoek en uitsluitwoorden. Hiermee behalen we de best mogelijke resultaten en bewaken we de ROI/ROAS!

Onze content specialist Alicia bekijkt de waardepropositie en vertaald deze naar een advertentie tekst die aansluit bij je doelgroep!

.

KOM IN CONTACT