S.E.O. geoptimaliseerd voor elke zoekmachine

Met zoekmachine optimalisatie / S.E.O. copywriting gooi je hoge ogen. Vooral bij de zoekmachines! Een hoge ranking bij Google, jouw website verdient het! De Bosses maken jouw site vindbaar voor iedereen die zoekt. Maar ook voor de doelgroep die niet eens wist dat ze je nodig had.

Websites vol content, met de juiste zoekwoorden en de juiste lay-out. Dat is een dikke plus! Uiteraard creëren wij ook deze S.E.O proof content! Maar de achterkant van de website kan ook zo ingericht worden dat de website zich optimaal in het zicht bevindt. Hoe wij weten waar we moeten zoeken? En welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt? De Bosses kunnen, voordat ze aan het schrijven gaan, een data onderzoek doen naar de juiste zoekwoorden en S.E.O markers voor jouw website. Zo ben jij áltijd hartstikke zichtbaar in de online jungle.

Ben jij al S.E.O. Proof? Check het met onze Gratis Online SEO Analyse!

 

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces, waarbij het wekelijks maken van nieuwe content en het analyseren van zoekgedrag een essentieel onderdeel is.

De voordelen van goede S.E.O.

– 95% van al het Google zoekverkeer komt niet verder dan de eerste pagina. Vergroot je verkeer aanzienlijk!

– S.E.O. is blijvend en dus een duurzame groei in naamsbekendheid en omzet.

– Vergroot je Domain Authority door middel van meer verkeer op je website. 

– Veel tevreden klanten dragen bij aan de betrouwbaarheid van je website of webshop. Community is key! 

 Nieuwe klanten zullen eerder tot koop over gaan. Google reviews zijn belangrijk.

Zoekmachine optimalisatie

#BOSSES IN BUSINESS

Aantrekkelijke content

Boeien en binden, daar gaan we voor! Jouw look & feel, jouw ‘tone of voice’, verpakt in super aantrekkelijke content. Webteksten, social media beheer, video’s of ads, hoe behalen we de juiste resultaten? 

Toename in sales

Wij brengen data in kaart, waardoor wij weten waar jouw doelgroep zich bevindt en wie dat zijn. S.E.O stelt ons in staat ons zichtbaar te maken. De website wordt dan snel gevonden door meer bezoekers. Creatieve content zorgt ervoor dat de bezoekers ook klanten worden. 

Google tools

Data is de basis! We Integreren Google tools en een aangepast marketing plan, om vanuit deze data te groeien in naamsbekendheid en omzet. We halen het onderste uit de Google kan. 

Innovatieve strategie

Een compleet eigen marketing strategie, die aansluit bij jouw doelgroep? En ook nog compleet is afgestemd op jouw positie in de markt én de positie die je wilt bereiken. Geen snelle fix, maar een duurzame strategie, de Bosses zijn er klaar voor!

Link Building

Hoe zorg je er nu voor dat waardevolle domeinen naar jouw website of webshop linken? En hoe weet je of ze een waardevol netwerk zijn? Wij brengen dat in kaart en zorgen ervoor dat je met deze sites linkbuilding opbouwt. Wij laten niks links liggen!

Duurzame groei

Wij gaan voor duurzame groei, waarbij een gezonde verhouding tussen ‘adspend’ en organische groei gewaarborgd wordt. 

Iedereen heeft het over ROI, return on investment, een interessant begrip! Wij zorgen ervoor, door middel van een formule, dat we die ROI ook daadwerkelijk behalen.

KOM IN CONTACT