Marketing

Ja, dat is nog al wat! De Bosses geloven in synergie. Alle marketingtools zo goed mogelijk op elkaar afstemmen, voor het beste resultaat. Een marketingstrategie is altijd gebaseerd op jouw visie. Die boodschap wordt de fundering voor jouw marketingstrategie. Bosswebdesign maakt de vertaalslag, zodat we jouw verhaal met de juiste content, visuals en teksten, bij jouw doelgroep onder de aandacht kunnen brengen. 

Een succesvolle strategie bestaat uit een synergie tussen techniek, content, sociale kanalen, branding en data.
 

Deze elementen moeten continu worden gemonitord om blijvende groei te kunnen waarborgen. We gaan voor tevreden klanten, die zowel de website als op de sociale kanalen als prettig zullen ervaren! Zo creëren we een synergie tussen alles wat je communiceert. Jouw verhaal, op elk kanaal!

Voordat we beginnen met een aanstekelijke campagne doen we een vooronderzoek, waarbij we kijken naar jouw producten of diensten en hoe deze in de markt liggen. Aan de hand van zoekgedrag, kosten per klik en je marge bewaken wij jouw ROI. Let your investment count! Vanuit daar kijken we hoe de klant binnen komt op een landingspagina en welke route diegene aflegt om tot een conversie over te gaan. Tijdens dit proces onderzoeken we ook de uitstap punten, wanneer klikken klanten weg? Dan optimaliseren we deze punten zodanig dat meer mensen alsnog over gaan tot het invullen van het contactformulier of het afronden van hun bestelling. Please stay!

Als laatste geldt: je bereikt meer door samen te werken! Dat is dan ook iets wat ons kenmerkt. Samen met jouw en ons eigen team kunnen we bergen verzetten. Together is more, together is Boss!

S.E.O. Optimalisatie

Vergroot de vindbaarheid van de site door middel van zoekmachine optimalisatie.  Meer traffic genereren door de juiste zoekwoorden op te nemen in jouw content.

S.E.A. Advertising

Heb je een website of webshop? Boost dan je sales met Search Advertising en Google Shopping. Bereik meer klanten, vind een specifieke doelgroep en sell yourself! 

Linkbuilding

Be in control! Zorg dat anderen naar jouw domein verwijzen. Laat zien dat je een autoriteit bent in hetgeen dat je doet. Hoe meer links, hoe meer vreugd!

Datamarketing

Wil jij een winnende marketingstrategie? Laat ons dan jouw data analyseren. We bekijken wat je KPI’s zijn en waar jij nu écht geld verdient. Data is key! 

Social Advertising

Een andere doelgroep op Social Media ontdekken? Deel jouw verhaal en product met een doelgroep die je nog niet eerder hebt kunnen bereiken.

Recruitment

Moeite met het vinden van het juiste personeel? Wij doen een data analyse, de Bosses kunnen je helpen met het benchmarken en schrijven van vacatures. 

KOM IN CONTACT