Development

We hebben de expertise in huis om aan alle mogelijke wensen en eisen te voldoen op het gebied van development, denk aan: software-architectuur, backend-, frontend- en app development. Elk ontwerp kunnen we tot in de kleinste details ontwikkelen: websites, apps, webshops en interactieve webapplicaties (voor bijvoorbeeld klant- en mijnomgevingen) – het liefst lekker uitdagend. 

Verzorgd tot in de developpuntjes! Bijvoorbeeld een multi-website platform voor een event kalender, zoals Watdoen. Een meertalige en multiregionale content driven website voor het bedrijf Story. Of een high traffic webshop voor BossrentallInteresse in development door de Bosses? Om je een idee te geven waar we mee werken, hier een greep uit onze technische stack: Linux, Python, Wagtail, Microsoft .NET, Angular, Redis, PostgreSQL, GIT, Webpack, Babel, Gulp, Sass, D3js, Vue.js, NginX, Apache, SSH, Supervisor, Elasticsearch, Gunicorn. 

Help! Wat een jargon! Geen nood, we leggen je graag in simpele woorden uit wat wat is. Maar vooral wat bruikbaar is voor jou. We kiezen de systemen die het best passen bij de online doelstellingen, de bestaande techniek, de wensen van jouw business en natuurlijk ook wat het beste werkt voor de gebruikers. 

Design & Techniek is als Yin & Yang in jouw online wereld. 

De Bosses van Bosswebdesign begrijpen het belang van synergie en hebben daarom alle expertise in huis. Wij gaan voor de beste gebruikersbeleving met een look ‘n feel die jouw doelgroep aanspreekt.

Websites

Een website is een online visite kaartje! Een eerste indruk is direct bepalend. De Bosses maken een website die technisch klopt en qua design de beste indruk geeft.

bossrentall-home

Webshops

De realisatie van jouw online store is bij ons in goede handen. Door een snelle laadtijd, werkende betalingsapps en passende content, verrijken we de costumer journey. 

feestfactory-site branding by Bosswebdesign

(Web) Apps

Harder, Faster, Better? Kies dan voor een app die zelfs met honderden gebruikers tegelijkertijd een optimale snelheid behoudt en het maximale uit het G5 netwerk haalt!

Intranet omgeving

Veilig in de cloud werken en tegelijkertijd snel schakelen met collega’s? Dat kan! Aan de hand van een, voor jouw bedrijf op maat gemaakte planning, een to-do-list of content kalender.

KOM IN CONTACT